Hej skønne sjæl!

 

Tak for din booking & tak for at række ud til mig!

Jeg vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Hvis du har booket en skriftlig læsning eller en tarot meditation,

så vender jeg tilbage med svar/din læsning på mail hurtigst muligt.

Hvis du har booket en ansigts-til-ansigts læsning, så kontakter jeg dig

hurtigst muligt for at få alle detaljerne på plads.

 

Hvis du har booket en tema læsning (en Personlig praksis- læsning eller en Highvibe mad-læsning),

som en skriftlig læsning, så vender jeg tilbage til dig på mail med svar hurtigst muligt.

Nogle gange kontakter jeg dig i processen, hvis jeg mærker at jeg lige skal

række ud til dig for at spørge ind til noget.

Hvis du har booket en tema læsning med ansigt-til-ansigts tid, så kontakter jeg dig

hurtigst muligt for at få alle detaljerne på plads.

Det er mig, Lotus,  der personligt står for alt nærværende kontakt i forbindelser med beskeder, bookinger og at lave læsninger, da jeg ønsker at møde jer hvor I er med mest muligt nærvær. 

Derfor værdsætter jeg virkelig at I har tålmodighed med mig, da det nogengang godt kan være et puzzlespil at få det hele til at gå op, men jeg vender altid tilbage hurtigst muligt.

Du er aldrig glemt hos mig <3

OBS. Din intuitive læsning er helt booket, når betalingen er modtaget på Mobilepay 26221190. 

Du er velkommen til at overfører pengene til mig nu og give mig besked om at pengene er overført - men du er også velkommen til at vente med at betale til at jeg har kontaktet dig.

 

Du er altid velkommen til at kontakte mig herinde eller på min instagram @LotusDayande , hvis du har nogle spørgsmål eller er i tvivl om noget.

Alt det bedste herfra

What is an intuitive reading?

Design uden navn (3).png

Mine intuitive læsninger er her for at rumme hele dig. For at se ind i din underbevidsthed, dit energi flow og dit højeste bedste og og spejle din indre viden tilbage til dig.

Ved hjælp af tarotkortene og mine intuitive evne kan jeg oversætte energi og læse alle de svar du har indeni i dig, som ønsker at blive set. Du kan spørge kortene om alt, for du ved alt om dig, og de får deres svar fra din energi, din underbevidsthed og universets højeste bevidsthed som har det fulde overblik. Jeg er blot dit spejl, som læser hvad der kommer igennem kortene og oversætter det til forståelige ord og handlinger som du kan bruge i din hverdag. 

Det jeg læser er dit nuværende flow af energi (nogle kalder det for din tidslinje, men fordi al tid er rummet i nuet, og det eneste sted vi kan opleve noget er i nuet, så føles det mere sandt for mig at kalde det flow af energi).

Sammen oversætter vi det abstrakte til det praktiske, og skaber forståelse.

 

I en intuitive læsning kombinerer jeg alle mine evner med mit lyttende nærvær, og min respekt for din indre sandhed og frie vilje. Jeg er der for at være dit spejl og rumme din energi og indre tilstand, som lader mig fornemme og videreformidle de beskeder til dig som du er klar til at hører. 

Det er ultimativt dig og din energi der bestemmer hvad jeg kan se og sætte ord på, og det er dermed også hvad du er klar til at hører og hvor du er lige nu, som giver tilladelse til hvad jeg kan dele med dig. 

En læsning er på den måde et nyttigt og (k)ærligt spejl, med den hensigt at tjene det højeste bedste for alle involverede.

Det er vigtigt at vide, at en intuitiv læsning ikke handler om at give dit personlige ansvar over til mig og tarot kortene.

Derimod er en intuitiv læsning en invitation til at eje din power og dit ansvar endnu mere, med en højere bevidsthed om hvordan det udformer sig. Alt en intuitiv læsning gør, er at den fortæller dig om dit nuværende flow af energi og hvilken slags oplevelser du strømmer mod at opleve, hvis du fortsætter med at leve som du gør nu.

Men du har altid din frie vilje til at skabe forandringer, tage nye handlinger, vælge nye ting, skifte dit perspektiv og dermed opleve nye oplevelser. Din frie vilje til at vælge igen. Du har magten til at forme hvordan du oplever din hverdag ved at forandre dit fokus og dine handlinger - og du har ansvaret for din energi / tilstand.

Jeg er blot her for at (k)ærligt støtte dig, lytte til dig og oversætte de beskeder din energi deler med mig.

Jeg er her for at minde dig om alle de svar som du allerede har inden i dig.

For at støtte dig på den bedst mulige måde, så tilbyder jeg forskellige former for intuitive læsninger.

Så jeg vil inviterer dig til at mærke ind i hvad du har brug for lige nu.

Jeg ønsker at gøre energi- arbejde og bevidsthed til noget mere jordnært og praktisk , hvor du rent faktisk kan bruge den intuitive læsning i din hverdag. Min intention er at give dig svar som du kan bruge til at tage handling mod dit højeste bedste.

De intuitive læsninger er her for at minde dig om din sandhed. Det som der er, som det er. Og hjælpe dig med at embody dit højeste bedste og din autentiske indre sandhed. Det er et værktøj til at elske os selv mere som vi er, ved at kende os selv mere som vi er lige nu, så vi kan leve mere autentisk og i integritet med det der nærer os.

Alle intuitive læsninger kan være på engelsk eller dansk.

Design uden navn (10).png

Disclaimer: Hvad en Intuitiv tarot læsning IKKE er

En intuitiv tarot læsning kan bruges som vejledning og støtte, men det er IKKE en mulighed for at slippe vores ansvar for vores egen handlinger og valg. Alt vi gør med udgangspunkt i kortenes beskeder er vores ansvar - og det er helt okay hvis man synes de beskeder man fik var det rene volapyk - det sker en sjælden gang, som kortenes måde at minde os om at lytte til os selv, hvis vi for eksempel længe har søgt svar og bekræftigelse udenfor os selv.

En intuitiv læsning kan fortælle os noget om vores indre tilstand og hvad der kan nærer os, men en intuitiv læsning er IKKE en erstatning for eksempelvis en læge, psykolog, advokat eller socialrådgiver.  

Selvom at jeg er uddannet i psykologi, så ser jeg ikke mig selv som terapeut og det er ikke et ansvar jeg ønsker. Kortene og min evne til at formidle deres beskeder, er blot vejledning og støtte til at få klarhed.

Det er ikke en erstatning for andre professioner og eksperters hjælp, hvis du kan mærke, eller ved, at du eksempelvis har brug for en læge, en advokat eller lignende når du er helt ærlig overfor dig selv.

Du kan stadig godt vælge at få en intuitiv læsning i en svær tid, som kærlig støtte til dig selv, så længe du ikke bruger det som erstatning for andres hjælp. 

En intuitiv læsning kan give os meget indsigt i os selv, men det er IKKE mere sandt end det du mærker er sandt. Kortenes beskeder er her for at støtte dig i det højeste bedste - og nogle gange betyder det at vi ikke får alt af vide, fordi det ikke er vores højeste bedste. Kortene siger tingene som de er lige nu - og det kan sagtens forandre sig når du forandre dig. Men se svarene som støtte, fremfor den endegyldige sandhed.

 

En intuitiv læsning spejler os i mange tilfælde i det vi allerede ved, men kortene er IKKE i verden for at give os ret altid. Hvis du eksempelvis spørger om hvornår du bliver rig, så er det et meget bredt spørgsmål hvor svarene måske ikke svarer på hvornår du bliver rig - men i stedet svarer på hvad rigdom er for dig lige nu, eller hvilket blokeringer du har mod rigdom osv. Vi får altså ikke  altid det svar vi ønsker at høre, men vi får de svar vi har brug for at høre lige nu, for at bevæge os mod noget eller få mere klarhed på hvor vi står lige nu.

Kortene er ikke bange for at sige ting højt vi ikke har lyst til at hører, men som vi er klar til at høre. De er ikke bange for at støtte os i at rykke, ved at pege på noget vi prøver at ignorer ud af vores liv.

Og alle beskeder jeg giver videre er sagt i kærlighed til dit højeste bedste, med et ønske om at støtte dit højeste bedste.

So don't shoot the messenger - men værdsæt den portal beskeden er til at mærke efter hvad der er sandt for dig lige nu. Vi ved ikke altid hvorfor vi får de beskeder vi gør - men de har altid til formål at støtte vores højeste bedste. Selv hvis alle beskeder ikke var det vi ville høre eller vi ikke ved hvad vi skal bruge dem til, så er der også en besked i det. Jeg har virkelig også fået mange irreterende beskeder igennem tiden, som ingen mening gav for mig da jeg fik dem, men som har hjulpet mig med at mærke min egen sandhed eller har givet mening senere, når jeg kigger tilbage.