Hvad skal du vide om den næste periode?Time-stamps / Tider:

Forklaring af hvordan det hele fungerer: 00:00

De tre bunker: 01:03

Sæt din intention med lys-magi: 02:30


Bunke 1: 06:30

Bunke 2: 32:57

Bunke 3: 1:01:33


-----------------------------------------------------


I denne 'Pick a card' intuitive læsnings video tuner vi ind i den næste periode i dit liv. Denne læsning er tidsløs, så selvom den er lavet december 2020, så er der en mening med at du finder denne intuitive læsning når du gør - det er det tidspunkt der er en besked til dig. Hvis du ikke har prøvet intuitive læsninger før, så handler det basically om at mærke hvilken bunke (eller hvilket bunker) kort der taler til dig og fanger din opmærksomhed.


Et råd jeg elsker, er at gå med det første du mærker. En anden måde at mærke efter, er at pause videoen, tage en dyb indånding og spørg dig selv 'hvor er der en besked til mig? Hvilken bunke er min?' - og mærk derefter hvad der trækker i dig. Jeg vil også gerne dele, at der er mange mennesker der ser gruppe læsninger, så derfor er det ikke nødvendigvis alle beskeder som er til dig. I nogle bunker er det måske kun 1 besked der var til dig, mens det er 90% af alt der bliver sagt i en anden bunke. Det kan du mærke - og det er helt okay at klikke væk og vælge en anden bunke, hvis man ikke føler den bunke man har valgt taler til en. Det er der it en mening med. Og nogle gange er der kun beskeder i en bunke til en, og nogle gange er alle flere eller alle bunker der har noget at sige. Det kan du altid mærke. Så hvis noget ikke resonerer med dig og ikke føles sandt for dig, så er det formentlig fordi det er en besked der ikke er til dig, men til nogen andre - og det er helt perfekt. Du kan dog altid regne med at der er en besked til dig, hvis du føler dig kaldet til at se en af mine gruppelæsninger :) !


Husk at like, subscribe og besøg min hjemmeside www.lotusdayande.com hvis du ønsker at modtage mere støtte og (k)ærlige beskeder herfra. På min hjemmeside er det også muligt at booke en personlig læsning. Jeg tilbyder skriftlige intuitive læsninger og ansigt-til-ansigt læsninger. Derudover tilbyder jeg også tema læsningerne: 'Personlig praksis' eller 'Highvibe mad læsning', hvor vi kigger ind i hvad der er nærende for dig lige nu. https://www.lotusdayande.com/intuitive-reading?lang=da


Disclaimer: Videoen skal udelukkende ses som underholdning. Jeg er ikke ansvarlig for de handler der må blive taget på grund af hvad der bliver delt og sagt i videoen. Du har ansvar for hvad du gør eller ikke gør med de beskeder du modtager :)


#PickACard#Tarot#TarotLæsning#IntuitivLæsning#LotusDayande#Clair#Answers#GruppeLæsning#IntuitivGruppeLæsning#December2020#Dansk#Danisg#OrakleKort#TarotCards#OrracleCards#Psychic#Visions#Witchcraft#Witch#PsychicReadings