En vane er et valg, som vi vælger igen og igenMange tænker det kun handler om psyken når man siger ordet 'psykologi'. Men det er en forældet tankegang i mine øjne 💜


Idag ved vi at mange tilstande har rødder i sindet ~ også fysiske tilstande. Og her snakker vi ikke kun om hjernen. Men vi snakker de tanker og overbevisninger vi har, som påvirker hvordan vi har det indeni og hvad vi er mere tilbøjelige til at vælge. Og hvor meget ekstra stress vi selv skaber oveni den stress der naturligt opstår i hverdagen.


Sindet, og alt der foregår i vores tanker, er altså ikke kun relevant for vores mentale helbred ~ men også for vores fysiske helbred og indre tilstand.


Det hele hænger sammen ~ og hvad vores psyke er fuld af og formet af, påvirket alt i vores liv.

Omvendt påvirker det også vores sind hvad vi putter i vores fysiske krop og hvad vi laver i løbet af dagen.

Det er på en måde to perspektiver og indgangsvinkler på det samme, som samarbejder om det samme ☀️

Nemlig dig og din oplevelse af livet.


Vi kan nærer sindet rigtig meget ved at være bevidst om hvilken energi/tilstande vi lukker ind i den fysiske krop ~ hvilken kvalitet mad, omgivelser, opgaver & relationer lukker vi ind og tæt på, og hvad vores overbevisninger er om det?


Og samtidig kan vi nærer den fysisk krop rigtigt meget, ved at være bevidst om hvilket tanker der får lov til at lægge stemme og mening til vores følelser, oplevelser og fokus ~ og hvilket overbevisninger der er deres essens, som tankerne prøver at virkeliggøre og finde beviser på 🌱


Heldigvis kan vi både skabe nye overbevisninger og nye valg.

Og den vej igennem have indflydelse på hvordan vi opfatter, oplever og mærker livet 🤲🌹


Alt kærlighed

~ Lotus


#VibrationelPsykologi

#HighvibeVaner

#EnergiBevidsthed