Det er okay at vælge næringenDet er okay at vende sig mod lyset og næringen ~ selvom vi også ved at der er værdi i mørket ☀️ For næringen arbejder hele vejen rundt.


Jeg plejer at sige, at en høj vibration/ en nærende følelsesmæssig tilstand løfter en tung vibration/en mindre nærende følelsesmæssig tilstand.


Det betyder at jo mere næret vi er, jo mere kærlighed og næring har vi til at være i og møde de blokeringer vi har mod næring og kærlighed.

Næring skaber ro i nervesystemet, så vi har et fundament af ro som gør det mere trygt at være i det utrygge.


Og blokeringerne/mørket bliver tit meget tydelige når vi er i en næret tilstand, fordi de bliver som små triggers og irritationer, som ikke ved hvordan de skal eksisterer i den nærede tilstand.

De bliver kaldet frem af deres modsætning, som de ønsker at blive mødt af i helhed ~ og kommer tit op af sig selv som selvsabotage, fordi jo mere næret vi er, jo mere kan vi også mærke det der ikke nærer os.


På den måde er det en kæmpe service til os selv at fokuserer på det der nærer os og skaber glæde, fordi det både gør det rart at leve i vores indre tilstand og støtter os i at give en masse energi til det vi ønsker mere af ~ men det hjælper os også med at have overskud til at rumme vores helhed og få øje på de områder i os hvor vi ikke er et match til en næret tilstand, og blokerer for det vi ønsker☀️


Alt kærlighed

~ Lotus


#VibrationelPsykologi

#SommerSolhverv

#EnergiBevidsthed