backr.png

Overbevisnings løft

Er du klar til at kigge på det filter du ser verden igennem - og bevidst vælge et nærende filter,
som støtter dig og dit liv?

Hvorfor arbejde med overbevisninger?

Alle mennesker har overbevisninger. Man kan sige at overbevisninger er de historier vi fortæller os selv, som hjælper os med at være i et forhold til verden.
En overbevisning er en historie vi har fortalt os selv igen og igen.

Men overbevisninger er ikke nødvendigvis sandheden, selvom overbevisninger virker ved at kigge efter beviser på at overbevisningen er sand. Man kan nærmest sige at en overbevisning er en magnet, som skaber mere af det overbevisningen tror på, fordi overbevisningen får vores sin til at kigge efter mere af det samme. På den måde former overbevisninger vores oplevelse og opfattelse af livet.

Hvis essensen af en overbevisning er glæde, så vil den overbevisning automatisk kigge efter mere glæde, for at bekræfte at glæde er sandt. Og dermed støtte dig i at opleve og opfatte mere glæde.

Det fantastiske ved overbevisninger er at de ikke kontrollerer os. Faktisk er overbevisninger et redskab og en del af vores sind, som vi kan samarbejde med. Vi kan bevidst  vælge vores overbevisninger og  selv vælge hvilket filter vores sind oplever og opfatter livet igennem.

Du kan vælge hvordan du ser livet. Du kan vælge hvad dit sind er tiltrukket af at opfatte og automatisk kigger efter.

Uanset hvad du tror på, så kan du altid vælge igen hvis det ikke nærer dig.

Jeg er klar til at gå lidt af vejen med dig, hvis du er klar til at lærer hvordan du kan kigge ind i dine overbevisninger og selv tage ansvar for hvordan dit sind opfatter dit liv.

Tit skal der blot et skift i opfattelse og perspektiv til, for at nye muligheder åbner sig.

 

 

Et overbevisnings løft indeholder:

Et overbevisnings løft er for dig, som kan mærke at livet ikke virker så støttende og nærende som du ville ønske at det var. Eller for dig der har en tanke/historie om dig selv eller dit liv, som bliver ved med at dukke op, men som du kan mærke ikke tjener dig og som bringer dig ubehag.

I et overbevisnings løft, deler jeg med dig:

-  Hvordan du spotter essensen af en overbevisning,

- Hvordan du piller en overbevisning fra hinanden og forstår hvad den indeholder, så du bevidst kan vælge noget andet.

- Hvordan du bevidst kan vælge dine overbevisninger og selv tage ansvar for hvilket overbevisninger der får lov til at påvirke din opfattelse og oplevelse af livet.

- Hvordan du bevidst kan skabe forandringer i din hverdag.

Min intention er at empower dig med alle de redskaber du skal bruge, for at selv kunne arbejde med dine overbevisninger. Jeg vil altid gerne støtte dig, og du er altid velkommen tilbage - men min intention er at støtte dig igennem processen på en måde hvor du kan stå selv og har den viden du skal bruge for at selv kunne samarbejde med dine overbevisninger.

Et overbevisnings løft koster 550kr per time.

Book et Overbevisnings løft

Tak. Jeg vender tilbage hurtigst muligt