Intuitive læsninger

Er du klar til at kigge ind i din indre verden, og se de overbevisninger der former dit liv - så du bevidst kan vælge hvad du egentlig ønsker ?

Hvad er en intuitiv læsning?

Mine intuitive læsninger er her for at rumme hele dig. For at se ind i din underbevidsthed, dit energi flow og dit højeste bedste og og spejle din indre viden tilbage til dig.

Ved hjælp af tarotkortene og mine intuitive evne kan jeg oversætte energi og læse alle de svar du har indeni i dig. Du kan spørge kortene om alt, for du ved alt om dig, og de får deres svar fra din energi, din underbevidsthed og universets højeste bevidsthed som har det fulde overblik. Jeg r blot dit spejl, som læser hvad der kommer igennem kortene og oversætter det til forståelige ord og handlinger som du kan bruge i din hverdag. 
Det jeg læser er dit nuværende flow af energi (nogle kalder det for din tidslinje, men fordi al tid er rummet i nuet, og det eneste sted vi kan opleve noget er i nuet, så føles det mere sandt for mig at kalde det flow af energi).
Sammen oversætter vi det abstrakte til det praktiske, og skaber forståelse.
 
I en intuitive læsning kombinerer jeg alle mine evner med mit lyttende nærvær, og min respekt for din indre sandhed og frie vilje. Jeg er der for at være dit spejl og rumme din energi og indre tilstand, som lader mig fornemme og videreformidle de beskeder til dig som du er klar til at hører. 
Det er ultimativt dig og din energi der bestemmer hvad jeg kan se og sætte ord på, og det er dermed også hvad du er klar til at hører og hvor du er lige nu, som giver tilladelse til hvad jeg kan dele med dig. 
En læsning er på den måde et nyttigt og (k)ærligt spejl, med den hensigt at tjene det højeste bedste for alle involverede.

Det er vigtigt at vide, at en intuitiv læsning ikke handler om at give dit personlige ansvar over til mig og tarot kortene.
Derimod er en intuitiv læsning en invitation til at eje din power og dit ansvar endnu mere, med en højere bevidsthed om hvordan det udformer sig. Alt en intuitiv læsning gør, er at den fortæller dig om dit nuværende flow af energi og hvilken slags oplevelser du strømmer mod at opleve, hvis du fortsætter med at leve som du gør nu.
Men du har altid din frie vilje til at skabe forandringer, tage nye handlinger, vælge nye ting, skifte dit perspektiv og dermed opleve nye oplevelser. Din frie vilje til at vælge igen. Du har magten til at forme hvordan du oplever din hverdag ved at forandre dit fokus og dine handlinger - og du har ansvaret for din energi / tilstand.
Jeg er blot her for at (k)ærligt støtte dig, lytte til dig og oversætte de beskeder din energi deler med mig.
Jeg er her for at minde dig om alle de svar som du allerede har inden i dig.

For at støtte dig på den bedst mulige måde, så tilbyder jeg forskellige former for intuitive læsninger.
Så jeg vil inviterer dig til at mærke ind i hvad du har brug for lige nu.

Jeg ønsker at gøre energi- arbejde og bevidsthed til noget mere jordnært og praktisk , hvor du rent faktisk kan bruge den intuitive læsning i din hverdag. Min intention er at give dig svar som du kan bruge til at tage handling mod dit højeste bedste.

De intuitive læsninger er her for at minde dig om din sandhed. Det som der er, som det er. Og hjælpe dig med at embody dit højeste bedste og din autentiske indre sandhed. Det er et værktøj til at elske os selv mere som vi er, ved at kende os selv mere som vi er lige nu, så vi kan leve mere autentisk og i integritet med det der nærer os.


Alle intuitive læsninger kan være på engelsk eller dansk.

Jeg er klar til at dykke ind i min indre verden
 

Disclaimer: Hvad en Intuitiv tarot læsning IKKE er

En intuitiv tarot læsning kan bruges som vejledning og støtte, men det er IKKE en mulighed for at slippe vores ansvar for vores egen handlinger og valg. Alt vi gør med udgangspunkt i kortenes beskeder er vores ansvar - og det er helt okay hvis man synes de beskeder man fik var det rene volapyk - det sker en sjælden gang, som kortenes måde at minde os om at lytte til os selv, hvis vi for eksempel længe har søgt svar og bekræftigelse udenfor os selv.

En intuitiv læsning kan fortælle os noget om vores indre tilstand og hvad der kan nærer os, men en intuitiv læsning er IKKE en erstatning for eksempelvis en læge, psykolog, advokat eller socialrådgiver.  
Selvom at jeg er uddannet i psykologi, så ser jeg ikke mig selv som terapeut og det er ikke et ansvar jeg ønsker. Kortene og min evne til at formidle deres beskeder, er blot vejledning og støtte til at få klarhed.
Det er ikke en erstatning for andre professioner og eksperters hjælp, hvis du kan mærke, eller ved, at du eksempelvis har brug for en læge, en advokat eller lignende når du er helt ærlig overfor dig selv.
Du kan stadig godt vælge at få en intuitiv læsning i en svær tid, som kærlig støtte til dig selv, så længe du ikke bruger det som erstatning for andres hjælp. 

En intuitiv læsning kan give os meget indsigt i os selv, men det er IKKE mere sandt end det du mærker er sandt. Kortenes beskeder er her for at støtte dig i det højeste bedste - og nogle gange betyder det at vi ikke får alt af vide, fordi det ikke er vores højeste bedste. Kortene siger tingene som de er lige nu - og det kan sagtens forandre sig når du forandre dig. Men se svarene som støtte, fremfor den endegyldige sandhed.
 
En intuitiv læsning spejler os i mange tilfælde i det vi allerede ved, men kortene er IKKE i verden for at give os ret altid. Hvis du eksempelvis spørger om hvornår du bliver rig, så er det et meget bredt spørgsmål hvor svarene måske ikke svarer på hvornår du bliver rig - men i stedet svarer på hvad rigdom er for dig lige nu, eller hvilket blokeringer du har mod rigdom osv. Vi får altså ikke  altid det svar vi ønsker at høre, men vi får de svar vi har brug for at høre lige nu, for at bevæge os mod noget eller få mere klarhed på hvor vi står lige nu.
Kortene er ikke bange for at sige ting højt vi ikke har lyst til at hører, men som vi er klar til at høre. De er ikke bange for at støtte os i at rykke, ved at pege på noget vi prøver at ignorer ud af vores liv.
Og alle beskeder jeg giver videre er sagt i kærlighed til dit højeste bedste, med et ønske om at støtte dit højeste bedste.
So don't shoot the messenger - men værdsæt den portal beskeden er til at mærke efter hvad der er sandt for dig lige nu. Vi ved ikke altid hvorfor vi får de beskeder vi gør - men de har altid til formål at støtte vores højeste bedste. Selv hvis alle beskeder ikke var det vi ville høre eller vi ikke ved hvad vi skal bruge dem til, så er der også en besked i det. Jeg har virkelig også fået mange irreterende beskeder igennem tiden, som ingen mening gav for mig da jeg fik dem, men som har hjulpet mig med at mærke min egen sandhed eller har givet mening senere, når jeg kigger tilbage.

 

 
 
Design uden navn (3).png

Lydfils læsning på mail

En intuitiv lydfils læsning, er for dig der har et hurtigt og simpelt spørgsmål, en tanke der bliver ved med at komme op eller et fokus som du gerne vil se nærmere på. Jeg stiller ind på din energi for at se på dit nuværende flow af energi, og hvor dit flow  i øjeblikket tager dig hen. 

Jeg sender dig svarene på e-mail i lydfiler - en lydfil pr. spørgmsål (så husk at tjekke at du har skrevet den rigtige mail). 

Hvis du har mere end et fokus eller et spørgsmål, så skal du blot købe så mange intuitive læsninger som at du har spørgsmål (det er 230kr pr. spørgsmål). Prisen for en lydfils læsning er for den mængde energi som at jeg investerer i hvert spørgsmål, men hvis du har flere spørgsmål så kan jeg selvfølgelig samle alle  svar i en samlet e-mail.

Et eksempel på et hurtigt spørgsmål eller et fokus kan være "Hvad skal der til for at jeg kan have mere tillid til mig selv?" eller "Hvad kan jeg gøre for at finde et job, som jeg er god til og som der nærer min sjæl".

Hvis jeg ville have begge spørgsmål besvaret sammen, så ville jeg købe to lydfils læsninger, fordi at jeg har to spørgsmål.

Derudover tilbyder jeg også nød-læsninger, hvis du har et brændende spørgsmål, som du gerne vil have jeg prioriterer og besvarer før alt andet, så hurtigt som overhovedet muligt. Det koster 330kr pr. spørgsmål, da jeg prioriterer din læsninger over andres læsninger, selvom at de måske har bestilt før dig - og nogle gange får du svar samme dag.

Jeg laver skriftlige læsninger på dansk og engelsk.

What people share, after an intuitive reading

Dearest Lotus Dayande.

Thank you so much for tuning in and giving your energy to my reading.

It made so much sense, in fact, so much that I am absolutely touched by how many details and how deeply true what you write is.

I recognize everything you write and it sheds light on what is important to me in every way, in relation to my question. And as often, new questions are born based on your very clear and precise answers !

I feel wonderfully greeted and what you are and do is crystal clear and on the spot, I just want more of it !!

 

Thank you for this very illuminating and healing experience <3

- Katja, a bright star on earth

Design uden navn (9).png
Design uden navn (7).png
Design uden navn (10).png
 

Intuitiv Ansigt-til-ansigts læsning

En ansigt-til-ansigt læsning er ( afhængigt af hvor meget tid der er brug for) en læsning hvor at jeg spejler dit energi flow, og er helt nærværende tilstede med dig, i enten cirka en halv time, 1 times tid eller 2 timer (Skriv til mig hvad du ønsker).

På en halv time har vi typisk tid til 1 dybt spørgsmål eller 2 mere simple spørgsmål. Jeg anbefaler ikke en halv-times session til kompliceret emner, da min erfaring er at der typisk ikke er tid nok og det føles lidt halv-afsluttet. Så und dig selv en times kvalitets tid, hvis du mærker det er noget der er vigtigt og kompliceret. En halv time er mere til den lille tvivl i hverdagen som: "Hvad er mit næste bedste skridt?" eller "Er der mere at hente for mig i dette arbejde?" osv.
 
På en time har vi typisk tid til at undersøge 1-4 spørgsmål, afhængigt af hvor dybt svaret og kortene går. Her er der også tid og rum til et dybere og mere kompliceret spørgsmål - og der er plads til at du kan lette dit hjerte, give slip, dele og blive lyttet til med nærvær.

På 2 timer har vi masser af tid til de mere kompliceret emne, som kræver nærvær, tid og ro. Her når vi typisk 1-6 spørgsmål alt efter dybden og hvor simpelt emnet er. En 2-timers session er også god hvis du har meget på hjertet som du har brug for at dele med en der lytter med nærvær, og du kan mærke det er noget der kræver tid og plads, og ikke kan klares hurtigt. 

Jeg holder space for dig og alt hvad der kommer frem for at blive set på.

Hvis du på noget tidspunkt har lyst til at dele noget eller dykke mere ned i noget specifikt, så skal du vide at jeg med glæde altid dykker endnu dybere ned i et svar. Det er altid et safe space hos mig og det er altid min intention at du skal føle dig støttet. Jeg har tavshedspligt og alt personligt som du deler med mig forbliver selvfølgelig imellem os.

Det kan være en meget healende oplevelse at blive set på denne måde, hvor der er plads til alle spørgsmål og reaktioner som ønsker at komme frem i løbet af den tid vi deler. Du kan føle dig helt støttet og holdt i mine læsninger, og alt er okay - også at sætte grænser eller at vise følelser. 

En ansigt-til-ansigt læsning foregår online via en form for app vi aftaler sammen. Jeg bruger ofte video chatten inde i Instagram chat funktionen.

Du er selvfølgelig  meget velkommen til at optage lyden af ​​læsningen på din telefon, tage billeder af dine kort eller optage læsningen som en video - jeg tilbyder ikke dette selv, men det er helt okay med mig at du gør det, hvis det er noget du føler kan støtte dig.

En ansigt-til-ansigt læsning kan være på engelsk eller dansk.

125533641_443226269976621_39811799025208
 

Sådan stiller du stærke spørgsmål i en intuitiv læsning:

Når det kommer til intuitive meddelelser, så er min personlige oplevelse , at kvaliteten af ​​svaret ofte svarer til kvaliteten af ​​spørgsmålet. Hvis vi stiller meget generelle spørgsmål, som ikke er særlig fokuserede, så får vi ofte meget generelle svar, der måske er lidt svære at forstå. Energien i vores spørgsmål eller den intention der er bag spørgsmålet, er ofte det der åbner op for hvor dybe svar vi får, fordi det guider vores forbindelse og fortæller energien hvor meget du er åben for at høre - hvilket er helt perfekt. Hvis et meget bredt spørgsmål føles sandt for dig, så er det helt perfekt. Jeg inviterer dog altid til at være fokuseret og specifik med dit spørgsmål og bare eje det, som du gerne vil vide på en direkte og ucensoreret måde. 

Ofte når vi stiller generelle spørgsmål så kan det være fordi at vi ikke har taget os tid til at reflektere over, hvad vi virkelig har brug for at vide, eller fordi at vi er (ubevidst) bange for det svar som vi fornemmer at vi måske  får, hvis vi spørger om nøjagtigt det som vi egentlig gerne  vil vide.

Tarotkortene spejler vores indre visdom og viden tilbage til os, hvilket betyder at de giver dig de svar som at du allerede er forbundet med og har brug for at høre. På den måde ved kortene altid hvad du mener, og de styres af den intention og energi der er bag dine spørgsmål, men fordi kortene og jeg er nødt til at respektere din frie vilje (og gerne vil), så fortæller vi dig kun det som du giver os mulighed for at spejle tilbage til dig.
Det spørgsmål som du stiller er dermed en nøgle og et værktøj til at åbne op for viden, og jo mere specifikt og dybt dit spørgsmål er, jo mere tillader du kortene at give  dig svar, fordi at de  matcher dit niveau af åbenhed.
Du har alle dine svar, og du ved hvad du er klar til at se på og hører - en intuitiv læsning er intet andet end et spejlbillede, der er med til at  at gøre det hele mere klart og forståeligt,
og gøre abstrakte energier mere jordnære og hands-on.

For eksempel: hvis du vil vide hvornår at du finder kærligheden, så kan du spørge om "Hvornår finder jeg kærlighed". Dette spørgsmål er meget generelt og ikke særlig klart, fordi det afhænger af dine valg. Derudover kan kærlighed vise sig i vores liv på mange måder. Den intuitive læsning læser din nuværende strøm af energi og giver dig svar afhængigt af hvordan lever i øjeblikket og hvilket strukturer du eksisterer i som former din væren i verden:
din overbevisning, krop, vaner, mønstre, fokus, forhold, omgivelser, indre tilstand og så videre - og hvis du ændrer det, du ændrer du dit flow og svarene. Hvilket er okay!

Hvis du ønsker at stille et fokuseret og stærkt spørgsmål, som kan være med til at give dig nogle overordnede værktøjer og synspunkter at handle på, og som kan hjælpe dig med at finde kærlighed uanset dit flow og struktur, så kunne du stille et spørgsmål som:

"Hvad skal jeg gøre for at tiltrække et kærligt romantisk forhold ind i mit liv, der er i overensstemmelse med mit højeste bedste, min indre sandhed og sjæl"
eller "Hvad kan jeg arbejde med, og hvad skal jeg være opmærksom på for at aligne mig mere til en romantisk partner, der er i overensstemmelse med mit højeste bedste, min indre sandhed og mine værdier".

Disse spørgsmål er stærke, fordi du tager din power og dit ansvar tilbage og spørger indtil hvad du kan gøre, hvordan du kan ændre ting og hvordan du kan tage handlinger fra din indre sandhed - og din indre sandhed ændrer sig aldrig, uanset hvordan dit liv ændres, så disse handlinger og budskaber vil være meget hjælpsomme i lang tid, fordi de svarer fra noget dybere og mere rodfæstet end dit nuværende flow.

 

Do you feel we are a match?  Book an intuitive reading